Työyhteisöpäivät metsässä - luovuutta, lepoa, hyvää mieltä - kevät/kesäsesonki 2020 varattavissa nyt!

Esimerkkejä:

A. Voimaannu luonnosta, villiinny villiyrteistä 1,5h

Tutustutaan pienellä kävelylenkillä Huittulan harjun luontometsään, puhtaan luonnon antimiin ja hengähdetään hetki puiden kanssa hengittäen. Sisältää pienen opastustuokion villiyrttien käytöstä ja keruusta. Maistellaan villiyrttiherkkuja yrttiteen/kahvin kera.

Hinta 35€ / henk. 

B. Voimaannu luonnosta, villiinny villiyrteistä 3h

Yrttijuoman äärellä perehdytään villiyrttien keruuseen ja käyttöön, tehdään retki metsään ja hengähdetään hetki puiden kanssa hengittäen. Metsäretkellä tunnistetaan ruokapöytään sopia villiyrttejä ja saadaan lisää käytännön vinkkejä niiden käytöstä. Nautitaan villiyrttipiirakka salaattipedillä sekä yrttijuoma/kahvi ja pieni makea jälkiruoka.

Hinta 60€ / henk.

C. Voimaannu luonnosta, villiinny villiyrteistä 5h

Yrttijuoman äärellä perehdytään villiyrttien keruuseen ja käyttöön, tehdään retki metsään ja hengähdetään hetki puiden kanssa hengittäen. Metsäretkellä tunnistetaan ja kerätään yhdessä ruokapöytään sopia villiyrttejä ja saadaan lisää käytännön vinkkejä niiden käytöstä. Valmistetaan ja nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin, viiden tähden villiyrttilounas.

Hinta 100€/ henk.

Hinnat sis. alv 24%

(Huom! Hinnat viitteellisiä, oikeus muutoksiin pidetään)

Lisämaksusta saatavilla kuljetus Valkeakosken keskustasta Huittulaan.

Lisämaksusta mahdollisuus yhdistää päivään myös Rapalon harjun opastettu retki yhteistyökumppaneiden opaspalveluilla esim. Univeräjä tai Rapolan ystävät ry.